Benvinguts al Portal de la Federació

de Treballadors de Seguretat Privada

de la USOC

 
Som l'únic Sindicat que té una Federació dedicada exclusivament a la Seguretat Privada, composta per homes i dones que són experimentats professionals del Sector, i que viuen dia a dia la seva problemàtica.
 
Si treballes al Sector de la SEGURETAT PRIVADA, som el teu Sindicat!
 
La USOC és l'organització que reafirma l'autonomia i la independència sindical respecte al món de la política. Aposta per un sindicalisme plural en les idees, centrat en la defensa dels treballadors i treballadores.
 
El nostre objectiu és millorar les condicions socials i laborals dels treballadors, a la USOC la teva opinió sempre serà escoltada.
 
 

A la USOC, disposes de tota una organització al teu servei

 

Assessorament

Sindical, Prevenció de Riscos i Jurídic

 
Equips de sindicalistes, experts en seguretat en el treball i juristes asseguren un assessorament integral en tot l'àmbit laboral.
 
Totes les consultes sobre contractació, salaris, nòmines, jornada, convenis, liquidacions, jubilacions, seguretat social, acomiadaments, denúncies i informacions són ateses amb rigor i compromís.
 
Tramitació d'ERE's.
Equip especialitzat en prevenció i salut en el treball.
 

Serveis

Serveis Sindicals USOC

Treballem en la recerca de productes i serveis de qualitat a preus exclusius per als treballadors i treballadores afiliats a la USOC.
 

Turisme, Oci, Salut, Consum

I altres ofertes en una cartera de propostes en actualització permanent. (Més informació)
 

Eines per a l'acció

Formació

La formació dels treballadors i el reciclatge permanent dels delegats i delegades de la USOC caracteritza el model de sindicalisme que defensem en les empreses i en els sectors. Formació ocupacional, contínua, especialitzada per als delegats de personal, membres de comitè i delegats de prevenció.
 

Informació

Subscripció gratuïta per als afiliats a les revistes d'informació sindical: Catalunya Obrera i Unión Sindical.
 

Eines per als treballadors

CRS

Caixa de Resistència i Solidaritat exclusiva de la USOC.
 
Seguretat econòmica y solidària
Serveis de defensa econòmica dels treballadors afiliats en cas de: vaga, acomiadaments per causes sindicals i sancions. (més informació)
 
 

Un altre sindicalisme és possible...

Afilia't a la USOC